Aloëlí: Aloë Vera producten

Aloëlí is door Lilia Moran opgericht welke bij alle stadia van de productontwikkeling en de productie betrokken is geweest. Ze heeft verschillende plantages bezocht en de producten steeds verder doorontwikkeld. Ze is een onderneemster met een missie om te helpen bij de genezing van het lichaam met natuurlijk producten. 

Wanneer ze mensen hoort vertellen over hun gezondheidsklachten weet ze als snel wat er mogelijk is met Aloë Vera. Het kan veel klachten verlichten en laten verdwijnen. Aloëlí voldoet aan alle voorschriften en regels die er gelden in Nederland. Het is een hoogwaardig product. 

De bladeren komen uit de eigen opgezette biologische plantage in Spanje. De planten worden goed verzorgd en handmatig geoogst op de meest zorgvuldige manier. Een mix van traditioneel kennis en moderne productiemethoden zorgt ervoor dat het hele proces op een betaalbare manier uitgevoerd kan worden. Alleen de volwassen planten van vier tot zeven jaar oud worden gebruikt. Op de plantage worden geen pesticiden gebruikt en is gekozen voor een biologische manier om de planten te beschermen. 

Waarom kiezen voor Aloeli?

  • Aloëlí heeft het biologisch certificaat CAAE in Spanje. 
  • Eigen plantage
  • Verzorging en oogsten met de hand
  • Geen conserveringsmiddelen in onze producten

Ontdek de mooie producten van Aloëlí op de Zuidas Markt of op de website en social media

website: https://www.aloeli.nl/

facebook: https://nl-nl.facebook.com/aloelialoevera/

 

Een indruk van Aloëlí:

.

 

Aanbiedingen van Aloëlí: Aloë Vera producten