Geplaatst op: 11 augustus 2022

Grachtenfestival op de Zuidasmarkt 18 augustus om 12.30

Het is natuurlijk altijd genieten van het grachtenfestival. Dit jaar wordt er ook op de Zuidasmarkt aandacht aan besteed met een leuke groep muzikanten. We zouden het leuk vinden om iedereen te verwelkomen om er samen van te genieten.

The Hi-Stakes zijn een classy, jazzy Rhythm & Blues band die je direct mee terug nemen naar de 50’s. Ze spelen klassiekers uit de populaire genres van die tijd, of het nou een lyricale blues ballad is of een explosief rock ’n roll nummer, de band onder aanvoering van zanger en saxofonist Samuele Ghezzi weet van iedere situatie een feest te maken!

Originele composities, met teksten vol ironie en passie, authentiek gespeeld uit een breed scala aan populaire genres van die tijd, of het nu een lyrische bluesballad is of een explosief old school rhythm ’n bluesnummer; met andere woorden, hun repertoire (volledig origineel) omvat alles tussen de jazz- en de blueswereld.

“Original tunes, with lyrics full of irony and passion, played authentically from a vast range of popular genres of the time, be it a lyrical blues ballad or an explosive old school rhythm ’n blues number; in other words, their repertoire (entirely original) covers anything in between the jazz and the blues worlds.” 

 

DATUM & TIJD + DUUR

donderdag 18 augustus / 12:30  Duur is ongeveer 1 uur.

 

LOCATIE

George Gershwinplein

 

MUSICISamuele Ghezzi saxofoon  /  Linus Eppinger gitaar  /  Cesar Puente contrabas  /  Joe Crotch drums  /  Ben Fitzpatrick saxofoon

Deel op Facebook Verstuur per mail